A Radaronline infói szerint Will Smith és Jada Pinkett Smith ellen nyomozást folytatnak a gyermekvédelmisek, mivel pár hete készült – és a netre is felkerült – egy fotó 13 éves lányukról, Willow Smith-ről, ahogy egy félmeztelen, húszéves férfival, Moises Arias-szal fetreng egy ágyban.

Az ügyben most a Los Angeles-i családsegítő és gyermekvédelmi hivatal kezdett el nyomozni. Úgy tudni, hogy a szülők, Will Wmith és Jada Pinkett Smith – bár nem örülnek a nyomozásnak és annak, hogy kétségbe vonják nevelési módszereiket –, együttműködnek a szervekkel. Állítólag a 13 éves Willow Smith-szel is külön elbeszélgetnek majd a szociális munkások, sőt a képen szereplő húszéves férfival is.

A 13 éves Willow Smith május elején posztolta a fotót instagramjára, ahogy a húszéves, félmeztelen Moises Arias-szal fetreng egy ágyban, és bár a képet később törölte, mivel sokakat kiakasztott, a fotót mások újra feltöltötték a netre.

Az ügyben később az anya, Jada Pinkett Smith is megszólalt, szerinte semmi olyan nem történt, ami felháborodásra adhatna okot: "Akkor elmondom, mi van. Semmi szexuális nem volt azon a képen, vagy abban a helyzetben. A saját szarságaitokat látjátok csak bele. Látens pedofilként viselkedtek, és ez nagyon nincs rendben."

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!