Az E! Online szerint Kim Kardashian és Kanye West május 24-én, Firenzében megtartott esküvője rettenetesen látványos volt, kár, hogy még mindig csak homályos fotóink vannak magáról a ceremóniáról.

Az esküvő utáni bulin John Legend állítólag elénekelte az All of Me című számát, az örömanya, Kris Jenner pedig egy nagyon érzelmes tósztot mondott, lányáról Kim Kardashianról, annak új férjéről, Kanye Westről, és közös lányukról, North Westről, aki egyébként nem volt ott a lagzin.

Az ifjú pár első tánca alatt egy Etta James szám szólt, Kardashian ekkor pedig állítólag már egy krémszínű koktélruhát viselt. Az alábbi képen talán pont ennek a ruhának látszódik a válla.

A rapper Tyga fotóján pedig már Kanye West is szerepel, aki ha jól látjuk, egy fényes bőrdzsekiben (?) volt:

Illetve van még egy kép, ami szintén az esküvő után készülhetett, ezen Kanye West még szmokingban van:

Kardashian ruhájáról – sem a menyasszonyiról, sem a későbbi koktélruháról – nincs fotó az interneten, sanszos, hogy a celebnő és rapper férje jópénzért eladta a képeket valakinek, és csak később láthatjuk, hogy milyen volt az évszázad esküvője.

Update: A TMZ azt írja, Kim Kardashian öccse, Rob Kardashian még az esküvő ELŐTT hazarepült Firenzéből. A TMZ információi szerint valami óriási családi dráma miatt döntött így a már megint brutálisan elhízott férfi, aki állítólag a repülőn el is sírta magát. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!