Csípőprotézis beültetése után megette saját csípőcsontját, pontosabban az azon található húst egy norvég konceptuális művész - írja a Gawker. A férfi csőben sült burgonyával és egy pohár borral fogyasztotta el testrészét. Elmondása szerint olyan íze volt, mint a vad birka húsának.

Alexander Selvik Wengshoel, mindössze 25 éves, születése óta csípőproblémákkal küzd, és éveket töltött tolókocsiban néhány elszúrt műtét miatt. 21 évesen végre kapott egy protézist, a műtétet lefilmezte és a diplomamunkájaként be is mutatta. (A Tromsø kortárs művészeti akadémiára járt). Néhányan rosszul viselték a filmet, volt, aki szerint nem is művészet, amit csinál. „Csak használni akartam a művészetem részeként, de amikor megtartottam, még nem tudtam, hogy megfőzőm és megeszem majd. De annyira természetes volt, hogy így alakult" – nyilatkozta a Localnak Wengshoel, aki eredetileg ki akarta állítani a csontot, ezért kezdte el főzni. Aztán megkósolta.

A vacsorát egyedül költötte el, mivel kedvese akkor még dolgozott, de ez nem is baj, véleménye szerint ez egy belsőséges történet volt, közte és a csípőcsontja közt. Sajnos a mennyiség csak előételnek volt tekinthető - vázolta a történetet szomorúan a művész.