Örömmel fogadtuk a hírt, amikor kiderült, Cara Delevingne beszerzett egy nyulat magának. A Cecilnek elnevezett jószág mellé azonban nem igyekezett használati útmutatót venni, ezért veszélyes helyzetekbe sodorja az állatot. A Daily Mail arról ír, hogy a minap a Mulberry táskacég központjába vitte magával Cecilt, és szabadon engedte egy szobában. Cecil azonban beslisszolt a légkondirendszer egy csövébe és beragadt.

Egy szemtanú szerint egy ideig nem volt semmi gond, Cecil kiette a zellert a Bloody Marykből és kedélyesen elrohangált erre-arra az asztalon. Delevingne ekkor letette a földre, és a nyúl megérezte a szabadság szelét. Észrevette a sötét menedéket és beiszkolt a csőbe. Mindez olyan gyorsan történt, hogy a bentlévők már csak az eltűnő farkát látták. A cső a padló alá vezetett, Cecil ide szorult be. Kétségbeesetten hívták a karbantartókat, akiknek némi bontás után sikerült kikapniuk a nyulat a csőből.

Cecil Delevingne-nek amúgy saját Twitter- és Instagram-oldala van, itt követhető, ahogy Chanelban jaszkarizik vagy épp Rita Orát mássza meg. Mindenesetre kezdő nyúltartóknak nem ajánljuk a nyulak mindenhova való hurcolását, ami több veszélyt rejt magában, mint amennyi mókát okoz.