VV Izát eddig zavarta, hogy nem elég nagyok mellei, ezért műtétre szánta el magát. Villabeli szerelme, akivel – sokakat meglepve – kint is egy párt alkotnak, nem örül a döntésnek. Krisztián még szoktatja magát a gondolathoz. De Izának most teljesül az álma.

„Régóta álmom már, hogy megműttethessem a mellemet. Nagyon izgatott vagyok, megnéztem az összes lehetőséget, átbeszéltük a doktor úrral, és mindketten úgy látjuk jónak, ha nem hatalmas implantátumot ültetnek be. Valójában nem arra vágyom, hogy feltűnően nagy mellem legyen, olyat szeretnék, ami természetesnek hat" – magyarázta a Blikknek VV Iza, aki végigfogdosta az összes implantátumot, sőt még be is helyezte a pólója alá.

„Mellkasfali deformitása van Izának, vagyis a jobb melle kisebbnek látszik a balnál. De valójában nem a melle kisebb, hanem a mellkasa van mélyebben. Ez viszont meghatározza azt, milyen implantátumot használhatunk. Izának csepp alakút kell választania, a kerek formát nem javaslom számára. Méretbeli különbségek is lesznek, érthetően, a jobb mellébe nagyobb köbcentit teszünk. Az egyik 280 köbcenti, a másik pedig körülbelül 360 lesz, hogy korrigálni tudjuk a deformitást" – mondta a lapnak dr. Kárász Tamás, a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ orvosa.