A VV6 első szerelmespárja, Zsolt és Dorka már szakítottak, a lábfétises videóban szereplő wannabe szupermodell Iza és hajdúsági pasija, Krisztián még együtt vannak, de úgy néz ki, a VV6-ból egy újabb szerelmespár is kinőtte magát. Méghozzá a játék győztese, Aurelio, és a második helyezett Zsófi az, akik a Blikk szerint randizgatni kezdtek egymással. Ami érdekes ahhoz képest, hogy a Való világ 6 villájában még ölték egymást. Igaz, smároltak is:

"Nem is gondoltam, hogy ennyire jó fej, a villában másnak mutatta magát. Én sem tudom, mi történik velem, a haveroknak megígértem, hogy legalább a következő két évben nem leszek szerelmes, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudom tartani. Az az igazság, hogy kapcsolatfüggő vagyok, akinek szüksége van a szeretetre. Persze imádom a csajokat, de boldogabb vagyok, ha letáborozhatok valaki mellett, Zsófi pedig tényleg nagyon cuki lány. Már megmutattam neki a nyereménylakásom, sőt ott is aludt nálam, de mivel úriember vagyok, arról nem beszélek, hogy mi történik kettőnk között, amikor nem figyelnek kamerák" – mondta a Blikknek Aurelio.

  És úgy tűnik, Zsófika is jól érzi magát: "Eddig is beszéltünk telefonon, de az utóbbi napokban egyre gyakrabban találkozgatunk is, és azt vettem észre, hogy jól érzem magam. A kapcsolatunknak valószínűleg nem tett jót a villalét, sokat veszekedtünk, sokszor estünk egymásnak, itt kint viszont ennek semmi nyoma."