„Csak az elementáris csattanást éreztem az arcomon. Aztán nem láttam semmit. Sokkot kaptam" - mesélte Schodeinde Dorka a Borsnak arról a szombat hajnali támadásról, amelynek során egy pohárral majdnem eltörték az orrát egy belvárosi pubban. 

A X-Faktor egykori versenyzője vasárnap hagyhatta el a kórházat, ezután nyilatkozott a támadás részleteiről. Mint mondta, koncertje után jó hangulatban szórakozott barátaival a helyszanen, amikor a táncperketten véletlenül beleütközött egy lányba, aki ezt provokációnak vette. „Még be sem fejeztem a mondatot, hogy elnézést kérek, máris jött a semmiből az ökle, amiben a pohár volt."

Ahogy az énekesnő összegörnyedt a fájdalomól, hatalmas kavarodás támadt, ezt használta ki a lap szerint a támadó, aki elhagyta a szórakozóhelyet. 

„Vasárnap reggel megtettem a hivatalos feljelentést a támadóm ellen, a rendőrség majd leellenőrzi a biztonsági kamerák felvételeit, remélem megtalálják" - mondta Schodeinde Dorka, aki sérülése ellenére szerdán már koncertezni szeretne.