Egy több évvel ezelőtti sérelem torkollt verekedésbe a két rapper között, írja a Bors. A lap információi szerint Majka és Dopeman egy budapesti szórakozóhelyen futott össze szombat éjszaka, majd egy rövid verbális csata után jött a verekedés. „Vállalom a felelősséget, én tettem meg a kezdő lépést, én ugrottam neki" – nyilatkozta Majka a Borsnak. „Többéves sérelem csúcspontja volt ez a pillanat. Amiket az elmúlt években mondott rólam, amiket terjesztett, ha valaki úgy beszél, ahogy ő, ne csodálkozzon, ha kap egyet." A balhét feltehetően a 444.hu-n a megjelent videó indította el, amiben a Dopeman és Majka közt fennálló konfliktusról beszél mindkét fél. 

Dopeman állítja, ő nem akart balhét, megpróbálta elkerülni a találkozást, de hátulról kapta az első ütést. „Ahogy viselkedett, az őt minősíti. Negyvenévesen, egy hétéves gyermek apjaként, alternatív államfőként én nem azzal akarom tölteni az időmet, hogy Majkát húzogatom a földön. Az ügyet részemről lezártam, nem fogok vadászni rá, persze, ha kér még, akkor kaphat."

Majka mindenkitől elnézést kért a viselkedése miatt, kivéve a Dopeman testvéreket. Azt mondja, az ittassága miatt „alacsonyodott le az ő szintjükre."