Most már tényleg biztos, hogy Cameron Diaz és Benji Madden együtt vannak, a színésznőt és zenész fiúját ugyanis lefotózták, ahogy egy reggeli-randevún csókolóztak – írja a Star nyomán a RadarOnline. Az emlékezetes esetről itt tekinthet meg egy kicsi, viszont annál rosszabb minőségű felvételt.

Madden nemrég interjút adott egy olasz rádiónak, de amikor arról kérdezték, mi van közte és Diaz közt, néma maradt. A hétvégén viszont ezek szerint úgy döntöttek, utcára viszik kapcsolatukat, váljék egészségükre. „Az egész étkezés alatt folyamatosan megérintették egymást. [...] Sutyorogtak és nevettek, látsztott rajtuk, hogy nagyon jól érzik magukat.” A férfi átkarolta, a színésznő pedig a vállára döntötte a fejét, és vigyorogva nézte.

A lap szerint amúgy társaságuk több emberből állt, de nem foglalkoztak velük, és a többiek is jól eltársalogtak nélkülük. Ezt azoknak fordítottuk, akik esetleg aggódnának, hogy egy csomó szomorú ember bánkódott egy asztalnál azon, hogy Cameron Diaz nem beszélget velük. Hát nem.