Kiengedték a kórházból a brutálisan összeszurkált tinit

2014.06.07. 17:22

Elhagyhatta a kórházat az a 12 éves wisconsini lány, akit barátnői szúrtak meg 19 alkalommal, miután egy erdőbe csalták, írja a People magazin. A jó előre eltervezett gyilkosságot állítólag azért akarták végrehajtani, hogy megidézzenek egy Slenderman nevű démont, akiről egy horrorrajongói oldalon hallottak először. 

Áldozatuk azonban túlélte a brutális késelést, és sérülései ellenére képes volt eljutni egy útig, ahol egy kerékpáros végül észrevette, és segítséget hívott hozzá.

A család képviselője pénteken jelentette be, hogy az áldozat elhagyhatta a Waukesha Memorial kórházat, és most boldog, hogy hazatérhet, Amikor azt kérdezték tőle, hogyan volt képes súlyosan összeszurkálva kijutni az erdőből, a tini csak annyit válaszolt: "Élni akartam."

Az orvosok korábban már közölték a rendőrséggel, hogy az egyik szúrás mindössze egy milliméterrel kerülte el az egyik főbb artériát a szív mellett, így rendkívül kevésen múlt, hogy a tinilány - akinek nevét a család kérésére továbbra sem hozták nyilvánosságra - élve megúszta a támadást.