Japánban teljesen megőrülnek a Jégvarázs című filmért, már válás is volt miatta. Annyira imádják, hogy fel is került a minden idők legtöbbet hozó filmjeinek listájának negyedik helyére, és a film betétdala, a Let It Go japán verziója jelenleg az egyik legnépszerűbb szám az országban. Ha esetleg nem ugrana be, hogy melyik számról van szó: az eredeti verzió előadója Idina Menzel, igen, az az énekesnő, akit John Travolta az idei Oscar-gálán teljesen érthetetlen módon Adele Dazeemként konferált fel

A Jégvarázs-őrület most már olyan szinten van Japánban, hogy egy rajongó úgy döntött, teljesen úgy fog kinézni, mint Anna, a film egyik főszereplője – írja a rocketnews.com. A lány olyan irdatlan mennyiségű sminket vitt fel az arcára, hogy az eredmény egészen ijesztő lett. Azt még érdemes megjegyezni, hogy a film címének japán fordítása eltér az eredeti angoltól (szabad fordításban Anna és a Hókirálynő), mivel Japánban sokkal inkább a két hősnőre fókuszáltak. 

Az ázsiak körében nagyon népszerű a szélsőséges sminkelés, ez a lány például annyira profi, hogy bármikor Angelina Jolie-vá tudja sminkelni magát, de átalakult már a Jégvarázs Elsájává is.

Íme egy előtte-utána páros:

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!