A Wall Street farkasának színésze, Leonardo DiCaprio jelenleg Dél-Amerikában nézi a foci-vb-t, és megmutatta, hogy kell drukkolni. A Female First szerint kibérelte a Búziosban található Pacha nevű szórakozóhelyet, ahová 30 olyan nő társaságában érkezett, akiknek ellátását ő fizette, illetve további 50 olyan nő is csatlakozott, akik a környék elegáns üdülőhelyein szálltak meg.

A névtelen forrás szerint DiCaprio „rengeteg Dom Perignon pezsgőt hajtott le. Beleadott apait-anyait, és egyáltalán nem spórolt a költségeken. Ez a buli valóban a pazarlásról szólt". Néhány lány ráadásul megtanította őt Valesca Popozuda slágerének (Bejinho no Ombro – Apró csók a vállra) táncára, ami annyira tetszett neki, hogy folyamatosan azt kérte a DJ-től. Nem vetett különösképpen szemet egy lányra sem. Mindenkivel nagyon barátságos volt, és egyik nő mellől a másik mellé kalandozgatott. 

Zárás után a bulizás itt nem állt meg: az egy éve Toni Garrn fehérneműmodellel randizgató, 39 éves színész és társai a brazil Big Brother egykori szereplőjével, Carreteróval és egy Playboy-modellel, Mari Silvestrével folytatták útjukat DiCaprio luxusjachtja felé, hogy ott fejezzék be az ünneplést, ami aztán másnap estig tartott. „Hajnali négykor pár lányt visszacsábított a nem messze lehorgonyzott, 400 millió font (kb. 150 milliárd forint) értékű szuperjachtra, melyet a futball-világbajnokság idejére bérelt ki. Szombat este 6-kor még mindig ott buliztak” – mondta a forrás. A luxusjachton amúgy nyolc emelet, három medence és két helikopter-leszállóhely is van.