A Való világ 6 villájában pár napig boldogoan leszbiző lányok, VV Alexa és VV Teo a villa falain kívül is jóban maradtak, annyira, hogy együtt mennek plasztikai sebészhez is – írja a a Blikk.

"Nekem nagyon pici a szám, ami évek óta zavar, ezért korábban már kétszer is volt hialuronsavas szájfeltöltésem" – kezdte VV Alexa, aki állítólag mindig is olyan ajakra vágyott, mint amilyen Angelina Jolie-é. "A probléma csak az volt, hogy néhány hét után felszívódott a hialuronsav, és mert nem volt tartós, nem vált be. Most valami véglegeset akarok, ezért azt beszéltük meg a dokival, hogy most egy új technológiával tölti majd fel a számat, amelyet még nem sokan ismernek itthon. Már nagyon várom. Teo már régóta azon gondolkozik, hogy megműtteti a cicijét, én javasoltam neki, hogy jöjjön velem. Sokat beszélgettünk róla, tetszene neki, ha kicsit nagyobb lenne a melle."

"Alexa addig győzködött, hogy végül beadtam a derekamat. Úgy gondoltam, vagy most vagy soha. Nekem mindig is tetszettek a nagy cicik, sokaknak tetszenek, és szeretem, és szerintem többen megnéznek majd az utcán, ha nagyobb lesz a cicim. Bár azt nem mondhatom, hogy az én mellem túl kicsi lenne, de egy 480 köbcentiset el tudnék képzelni magamnak. Eddig még nem voltam sosem plasztikai sebésznél, de már csak az időpontra várunk, hogy belevágjunk Alexával" – mondta a Blikknek VV Teo aki azt is hozzátette, hogy egyébkénkt Alexával csak barátok, semmi több nincs már köztük.