Ismerje meg Jackie Siegelt, aki nemcsak hatalmas házzal, dúsgazdag férjjel, hanem 8 gyerekkel is rendelkezik. A szépségkirálynői címéről nem is beszélve.

Ez a hölgy nem csak azért olyan érdekes, mert részben az övé Amerika legnagyobb háza, hanem azért, mert iszonyat menő dolgokat csinál.

A gazdag asszony a nála harminc évvel idősebb férjével, világ legnagyobb szabadidő-központjának tulajdonosával, David Siegellel osztozik a büszke címen, aki amúgy az egész építkezést is finanszírozta. A 2012-ben készült The Queen of Versailles című dokumentumfilmben szemtanúi lehetünk az építési munkálatok megkezdésének, majd pénzügyi okok miatti leállításának, szóval egyelőre csak Amerika legnagyobb félkész házáról beszélhetünk. A thestar.com interjút készített velük, amelyben azt mondják, bár a gazdasági világválság alatt az építkezés kicsit döcögősen ment, nem adják fel, csak lassabban haladnak egy kicsit. Csak úgy tájékoztatásképp, a 8361 négyzetméteres ház amúgy a versailles-i kastély mintájára épült, 30 hálószobával, és 23 fürdőszobával rendelkezik. 

De Jackie Siegel nem csak ezért érdekes. A honlapjáról azt is megtudhatjuk, hogy nyolc gyermeket nevel ezen a szép világon, és hogy nagyon szeret adakozni. Idejének nagyrészét nemcsak a sablonos, drága hobbik, például a festés vagy a teniszezés tölti ki, hanem saját turkálójának igazgatása is. 

Ha ez nem lenne elég, 1993-ban ő volt Mrs. Florida America, de olyan cuki volt, hogy idén gratulált az aktuális első helyezettnek:

Ha eddig nem győztük meg, hogy Jackie Siegel nemcsak Florida, Versailles, hanem a világ királynője is, itt egy kép:

Ugye most már ön is szerelmes?