Klapka György és Kis Mari lakodalmán lépett fel Koós János, akit az előadása során felbosszantottak a kapatos vendégek, és ennek elég erősen hangot is adott, írja a Blikk. Koós először énekelt, majd duettezett feleségével, Dékány Saroltával, ezután kezdett bele egy Ady-versbe, ám a vendégek egy része tovább viháncolt, ami zavarta az énekest. Először csak annyit kiáltott a mikrofonba, hogy „Csendet!", ám miután néhányan ennek ellenére tovább buliztak a helyszínként szolgáló Barabás Villa kertjében, igazán dühbe gurult, és kiüvöltötte:  „Kuss legyen már ott kint, büdös parasztok!". Erre már valóban mindenki elhallgatott, és egy időre megfagyott a hangulat, összegzi az eseményeket a lap.

„Saci itthon mondta, hogy kicsit szigorú voltam, de remélem, nem bántottam meg senkit. Az ifjú pár érdemelte volna meg főként, hogy megtiszteljék őket és e csodálatos költeményt két perc figyelemmel" - nyilatkozta a Blikk megkeresésére Koós János, akinek beszólását az újdonsült férj is jogosnak érezte.

Janinak teljesen igaza volt! Néhány alkalmazottam már spiccesen nem vette észre, hogy milyen komoly verssel köszönt minket. Ez egy drámai költemény, amelyet halkan kell elkezdeni, és később erősödik a dinamikája. Köszönöm Jánosnak és Sacinak a kis műsort, örök emlék lesz számunkra – jó értelemben" - mondta Klapka György.