Dakota Fanning és Elizabeth Olsen 2013-ban közösen forgattak egy filmet. Ez a Very Good Girls, amely az idei Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be, és hamarosan – legalábbis az Egyesült Államokban – a mozikba kerül. Ennyi nyilván nem lenne elég ok a felfokozott érdeklődésre, de a történethez az is hozzátartozik, hogy mindkét színésznő meztelenkedik a filmben, például úgy, ahogy a fenti fotón is láthatja. A képkockán Dakota Fanninget láthatja egész alakos kivitelben, Olsen már bent van a vízben. És ha a fotóra kattint, láthat még néhány jól kivágott pillanatot.

A filmről egyébként azt érdemes tudni, hogy a két színésznő egyetemre készülő fiatal lányokat alakít, akik rettentő fontosnak érzik, hogy ne szűzen tanuljanak tovább. Így hát fiú is kerül a képbe, ami nyilván bonyodalmat okoz. Ha ennél bővebben is kíváncsiak rá, ezt a cikket, vagy az alábbi trailert ajánljuk.

Fanning feneke egyébként nem rossz, csak lehet, hogy kicsit csaltak a készítők. Mindenféle fórumhozzászólásokban olyanokat olvastunk, hogy a színésznő igazából nem is pucér, viselt egy bikinialsót a forgatáson, csak ezt utólagos trükközéssel leszedték róla. Mondjuk nem mintha nem lenne teljesen mindegy, hogy van-e még ott két pánt, de mindegy. Ami egészen biztos, hogy ez volt a színésznő első filmes meztelenkedése, épp akkortájt lett 18 éves. De Olsennek is örökre emlékezetes lesz a forgatás, mert a férfi főszereplővel ott ismerkedett meg, egymásba szerettek, azóta pedig jegyesek.