Úgy tűnik, mégsem kamuk az egykori villalakó nevében feltett pikáns hirdetések az egyik meleg oldalon, írja a Bors. A kubai macsó eddig azt állította, hogy a vele kapcsolatban kipattant szexbotrány csak exbarátnője bosszúja, ám tegnap felkerült a netre egy felvétel, amin beismeri, hogy millókat keres ezzel a munkával. A lap szó szerint idézi Cristofel szavait:

„Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög. Ezt magamtól találtam ki, saját szavaim. 1–2 férfi seggét megfogni, az olyan, mint egy női popó. Én egy művész vagyok. Az a köcsög, aki hagyja. Nem kell kellemetlenül érezned magad.

Igazából én szegény körülmények közt élek. Van egy anyám, egy apám, meg egy kiskutyám. Ők az én nagy családom, rajtuk kívül nincs igazából senkim. Szingli vagyok, nem vagyok nős. Jelen pillanatban nem élek olyan rosszul, de nem mondom azt, hogy leányálom az életem. Mindenre fel vagyok készülve, a munkát csinálom, ha kell az utcát összesöpröm és a szart felszedem. Mindenre nyitott vagyok.

Augusztusban utoljára még ki kell mennem három hétre. Az nagy gond lenne? Figyeljetek gyerekek, értsétek meg, nekem pénzt kell keresnem. Nekem kell még plusz a kasszába, ti nem tudtok annyit fizetni, mint amennyit én ott kint keresek” – mondta, majd összeget is említett: „Én ott egy hét alatt megkeresem majdnem a 10 milliót."

A Bors megkeresésére a valósághős feldúltan reagált.

„Na és, nem mindegy, hogy mivel keresem a betevőre valót? Ebben a szemét világban kénytelen az ember ilyeneket is bevállalni. Nekem a családom a legfontosabb, egész éle­tünkben nélkülöztünk. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miből és hogyan élek" − közölte.