Évek óta zaklatja Mészáros Dórát egy férfi – legutóbb azonban olyan levelet kapott a playmate, amitől teljesen kikészült, írja a Bors

„Mint informatikus, tudnál munkát kapni, viszont ennek a természetes alapfeltétele, hogy NEKEM ADOD ÖRÖKRE a kis husid (cuncid), a pici méhed és a pici tested, vagyis magadat, Dóri!” - áll többek között abban a hátborzongató levében, aminek feladója egy miskolci férfi. Az illető már évek óta zaklatja a modellt, aki most besokallt. 

– Évekkel ezelőtt megrendelte a műsoromat, hogy adjak elő vetkőzőszámot egy házibuliban Miskolcon. Egy sötét, romos háznál kötöttünk ki, bulinak nyoma sem volt. És ő ránk zárta a kaput, majd az ajtót is! Hiába mondtam, hogy privát táncról szó sem lehet, és hiába kértem, hogy fizesse ki az útiköltséget, és felejtsük el egymást... Szerencse, hogy a sofőröm is velem volt és a segítségemre tudott sietni. Rémisztő volt a hely és a helyzet is. Aztán rendelt a naptáramból. Dedikáltam, postáztam neki, majd egész egyszerűen visszaküldte. És folyamatosan jönnek a levelei. Azt állította, bedolgozik az amerikai űrkutatási hivatalnak, űrhajó-szerelési útmutatókat fordít. Aztán volt, hogy telefonon hívott fel, a legváratlanabb időpontokban. Nemrég pedig azért kezdett el írogatni, hogy tudja, hol lakom. És az a legszörnyűbb, hogy csakugyan kiderítette a lakcímemet! Komolyan az eszembe jutott, most feljelentem – kelt ki magából Mészáros a lap kérdésére.

A Bors megtalálta a zaklatót, aki a következőképpen reagált:

– Én azt hittem, hogy van valami, és erre így van lehetőség. Hogy valami elkezdődött. De ha nem, elnézést kérek! És minden rendben!– mondta a Péter nevű illető, akinek a lap szerint évekkel ezelőtt már Maya Golddal is volt egy hasonló sztorija.