Kedden óriási celebhad gyűlt össze az Eiffel téren, hogy focizzon és villantson egy kicsit. Az egy négyzetméterre jutó ismert emberek száma az egekbe szökött. Szinte mindenki ott volt, aki szerepelt a legutóbbi X-Faktorban, Való világban, és néhány TV2-s arc is odatévedt.

A Pepsi Funball kampányával a nyári fesztiválokra készül nagy erőkkel, és egy háziversenyt rendezett a hírességeknek. A játék szabályai szerint egy sötét dobozba terelik be az embereket, ahol világító négyzeteket kell eltalálni a labdával, és akkor szól a zene. Nagyjából így tudnánk összefoglalni a szabályokat, bár a nehézségi szinteket mi sem értettük teljesen. 

Külföldön Lionel Messi és Beyonce a kampány arcai, itthon Istenes Bence és Dukai Regina lett a két házigazda. Istenes persze rögtön észrevette a párhuzamot, rengeteg hasonlóságot vélt felfedezni önmaga és az argentin focista között. A VV-s szereplők boldogan borultak egymás nyakába (a wannabe melegprosti Cristofel sajnos nem volt ott), az x-faktoros klikk is rettentően megörült egymásnak. Csatornánként és műsoronként szeparálódtak az emberek. Galériánkban végignézheti, mit műveltek a labdákkal és egymással a celebek, illetve VV Zsófi kivillanó bugyiját.