A Lucky magazin készített egy interjút Kim Kardashiannel és két idősebb lánytestvérével (Khloe és Kourtney) – illetve egy interjúnak álcázott reklámot, merthogy a celebnők éppen elkezdtek nagyüzemben gyerekruhát is forgalmazni. Nem baj, azért kiszedtük belőle azokat a részeket, amelyekből senkinek sem származik haszna, csak a realitycelebnő elméjének működésébe adnak betekintést.

  • Kim Kardashian életét mostanra már 15,9 millió ember követi az instagramján. Tudják, mire vágyik legjobban? Hogy szelfizzen egyet Jézussal. Tényleg. Megkérdezték tőle, hogy ha bárkivel lehetne, akkor kivel, és őt választotta.
  • „Határozottan szexibb vagyok, mióta megszületett a lányom. Nagyon kemény küzdelem visszanyerni az alakunkat szülés után. Annyira nehéz, és utána nem is akarsz mást, csak a testeddel villogni, és szexinek érezni magad. Mármint, a stílusom sokat egyszerűsödött... [...] Csak MILF akarok lenni!” Nos, ez nagyon sok mindent megmagyaráz.
  • Adott tippet arra is, mivel lepjük meg terhes barátnőnket, ha babaváró bulit rendez. „Én ilyen ruhás csaj vagyok. Azt javolnám, vegyél egy kicsike bőrruhát.”

Alábbi galériánkban összegyűjtöttünk néhány képet, amelyek Kardashian szülése óta készültek. Nézze meg, aztán döntse el, Kardashian MILF-e, vagy sem.

Nos?