Tracy Morgan amerikai komikus még június 7-én szenvedett súlyos autóbalesetet, amiben meghalt egy kollégája, Jimmy Mack, ő pedig súlyos sérülésekkel kórházba került. A BBC szerint Morgant végre kiengedték a kórházból, otthon folytathatja a felépülést, és nagyon hálás minden támogatójának.

Közben Morgan ügyvédei beperelték a Walmartot, mivel a cég teherutójával ütközött a férfi New Yorkban. Szerintük a teherautó túl gyorsan ment, ráadásul a vállalatnak tudnia kellett róla, hogy a sofőrje 24 órája nem aludta ki magát. Ezért történhetett, hogy későn észlelte az előtte lassító forgalmat, elrántotta a kormányt, és Morganék limuzinjába csapódott. A sebességtúllépést a vizsgálat is megállapította, és ráadásul az engedélyezettnél többet is vezetett. A Walmart mindenben együttműködik a hatóságokkal – közölte a cég. 

Morgan a Saturday Night Live show-ban is többször megfordult, a 30 Rock című sorozatban nyújtott alakításáért pedig Emmy-díjat is kapott. A baleset idején is épp egy standup-fellépésről tért haza.