18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erre ma tuti nem számított: ilyen Drake pénisze

2014.07.15. 08:59

Groupie-k és egyéb jól értesült rajongók elemezgetik a kanadai rapper nemi szervének formátumát (sajnos kép nélkül) a különböző fórumokon, és bár a beszámolók elég ellentmondásosak, egy dolog biztos: sokkal többet elárulnak a szóban forgó szervről, mint amit valaha is tudni akartunk.

A Gawker idéz egy önmagát szerencsésnek tartó lányt, aki részletes beszámolója szerint lehetőséget kapott rá, hogy "kiszívja az összes levegőt" a rapperből, és nyilván nem a száján át, nem csak arról számolt be, hogy Drake farka rövid ugyan, de vastag, hanem arról is, hogy kifejezetten szereti, ha a végbélnyílását nyalogatják.

Egy kommentelő nem tudott együtt élni a téves információval, szerinte ugyanis Drake pénisze kifejezetten vékony, és csúcsban végződik, és ezt ő a saját szemével látta.

A rapper az alábbi klipben viszont azt állítja, remek adottságokkal van ellátva ( jelentsen bármit is a good dick kifejezés az ő értelmezése szerint). Szóval valaki hazudik...