Havi kétmilliós gázsiján kívül öt-, de akár ötvenmillió forintba is kerülhet a TV2-nek, hogy Ördög Nórát elcsábította a konkurenciától. Ekkora lehet ugyanis a kártérítés, amit az RTL a műsorvezetőtől követelhet szerződésszegésért, írja a Bors

„Nóra úgy jelentette be a döntését, hogy már aláírt a TV2-höz, ezzel pedig megszegte a szerződése versenykorlátozási részét" – nyilatkozta a lapnak korábban Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki azt sem titkolta, a műsorvezető perre számíthat. 

A Bors felidézi a VV Alekosz és VV Cristofel ellen indult pereket, amelyekben szintén több milliós összegeket követel a csatorna. Informácóik szerint Ördög Nóra eredeti RTL-es szerződése szerint egy kisebb, vagyis nagyjából ötmilliós összegű perre számíthat, ám ha a csatorna az őt ért erkölcsi károkat is felszámoltatja, ennek akár a tízszere­se is követelhető lesz rajta.

Bármi is lesz a végösszeg, azt nem ő, hanem a TV2 fizeti majd helyette, a Bors értesülései szerint ugyanis amikor a műsorvezető elfogadta az állásajánlatot, új munkaszerződésébe belevetette azt is, hogy ez az összeg ne az ő családi kasszáját terhelje.