Rendőrségi feljelentést tett Terry Black szándékosan, vagy gondatlanságból történt gyilkosság gyanúja miatt, mert szerinte nem biztos, hogy a tüdőrákos énekesnő, Kovács Erzsi csupán a betegsége miatt halt meg, írja a Blikk

Black arról beszélt a lapnak, hogy halála előtt néhány hónappal az énekesnőt egy szakképzetlen ápoló kezdte gondozni, és a férfi kérésére kezdték el adagolni orvosai a morfiumot Kovács Erzsinek.

„Halála előtt több látogatásom alkalmával megdöbbenve vettem észre, hogy Erzsi hallucinál. Például a kutyát Danikának, az én gyermekemnek nézte, vagy szívószálat szívott cigaretta gyanánt, és meg volt arról győződve, hogy együtt dohányzunk. Ennek ellenére a férfi, aki nem szakképzett ápoló, tovább adta a morfiumot Erzsinek: az utolsó hetekben ő íratta fel, kezelte és adagolta a kábító hatású készítményt" – mesélte.

Terry Black, aki rendőrségi bejelentésében azt is jegyzőkönyveztette, hogy szemtanúk előtt kétszer is megmentette az énekesnő életét, mert majdnem megfulladt, állítja, Kovács Erzsi az előrehaladott tüdőrák ellenére is indokoltalanul halt meg április hatodikán.

„Betegsége ellenére kielégítő volt az állapota, feltűnően csak az utolsó két hetében romlott meg az egészsége. Ennek alapján feltételezem, hogy Kovács Erzsi halálához köze lehetett a nem kielégítő ápolásnak, a gyógyszerek helytelen és rendszertelen adagolásának, és a szerintem teljesen indokolatlan morfiumhasználatnak is" – jelentette ki a Blikknek.