Megszólalt az omegásokat megverő taxis

2014.07.21. 10:54

A propeller.hu azt írja, a Class Fm reggeli műsorába betelefonált H. Zoltán, az a budapesti taxis, aki elverte az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. 

A taxis azt mondta, a központtól kapott egy címet, ahová saját elmondása szerint két perc alatt kiért. Eközben Benkőék azt állították, hogy több mint fél órát várakoztak, és már a diszpécsereknek is telefonáltak, hogy hol az autó.

H. Zoltán szerint Benkő László behajolt az autóba és közölte, hogy nekik nem kell taxi és megpróbálta "különböző jelzők kíséretében" elküldeni onnan. A sofőr ekkor szintén felhívta a diszpécsert és elmondta, hogy elhagyja a helyszínt, mert nincsenek olyan állapotban, hogy elvigye az utasokat. Erre Benkő a sofőr szerint átment az ő oldalára és megpróbált beütni az autóba és arcon ütötte. A taxis ekkor szállt ki az autóból és ekkor estek neki mindketten.

Benkő László is megszólalt a műsorban, aki szerint a taxis "fel sem fogja, hogy mit követett el". Azt is mondta, hogy egyáltalán nem ittak, nem ő kerülte meg az autót, nem hajolt be az autóba, az Debreczeni Ferenc volt és H. Zoltán "ekkor törte el az orrát".