Régóta olvassuk amerikai pletykaújságokban, hogy Beyoncé és Jay-Z tökéletesnek tűnő házassága menthetetlenül széthullott, de mivel erre semmi bizonyíték nincs, nehéz lenne tényként állítani. A híresztelések viszont egy ideje megszaporodtak, a Jezebel pedig összeszedte az érvnek, bizonyítéknak tűnő elemeket.

  • Egyrészt ott volt a liftes bunyó Beyoncé testvére és férje között.
  • Másrészt a Blind Gossip nevű oldal annak idején korrektül megjövendölte Katie Holmes és Tom Cruise válását, most pedig azt írják, hogy van egy a-listás sztárházasság, ami igazából csak üzleti alapokon működik, és nemsokára véget ér az aktuális projekt. (Beyoncé és férje épp az On The Run című turnéjukon vannak, aminek nemsokára vége.) Minden felosztanak egymás közt, legyen az ingatlan, vagyon, gyerek, de a bejelentésig úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Idén szétköltöznek, aztán fél éven belül elválnak. 
  • A sztoriról konkrétan csak a Page Six ír, amely bár ismert, de mégiscsak egy pletykalap. 
  • Beyoncé és Jay-Z már azelőtt együtt voltak, hogy ez mindkettejüknek jövedelmező lett volna üzletileg, szóval tisztán üzleti alapúnak nem mondható a házasságuk. 
  • Beyoncé egy albumot (Beyoncé) adott ki csupa olyan dalból, amelyek arról szólnak, mennyire szeretik ők egymást a férjével. Persze lehet, hogy ezek elkeseredett próbálkozások voltak csak a házassága megmentésére.
  • Beyoncé az instagramon, a tumblren, és igazából mindenhol a tökéletes, boldog családi életét dokumentálja. Őszinte öröm? Pótcselekvés?

Szóval mit gondol?