Rá kellett döbbennünk, hogy Magyarország legjobb tévéműsora még mindig az RTL Klub Reflektor magazinja. Mert nem másról, mint Kiszel Tünde, és a Való világ 6-ban megismert Koch Izabella, vagyis VV Iza csodálatos barátságáról készítettek egy négy perc és harminchét másodperc hosszúságú riportot.

Egy olyan négy percnyi és harminchét másodpercnyi riportot, aminek minden egyes szavát aranyba kéne foglalni. Mert pontosan olyan volt, mint egy Ramónába oltott Szomszédok, amit végtelenítve szeretnénk nézni életünk végéig.

Kiszel Tünde: Szia Iza!

VV Iza: Szia!

Kiszel Tünde: Hello! Szia! Ó, de örülök neked!

VV Iza: Én is! Hogy vagy?

Kiszel Tünde: Köszönöm szépen, jól! Te is?

VV Iza: Én is!

Kiszel Tünde: Nagyon jól nézel ki!

VV Iza: Köszönöm!

De nem csak ilyen csodás párbeszédek hangzanak el a riportban, hanem olyan mondatok is, mint például:

"A jelenleg szingli Tünde természetesen arra is kíváncsi volt, hogyan alakult Iza kapcsolata Krisztiánnal, mióta elhagyták a villát, sőt, tanácsot is adott fiatal barátnőjének."

vagy:

"Mint kiderült, Tünde nem a levegőbe beszélt, mikor tanácsot adott Izának, évekkel ezelőtt ugyanis volt egy hasonlóan szenvedélyes kapcsolata."

illetve:

"Tünde és Iza láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, olyannyira, hogy a naptárdíva ismét munkát ajánlott a villa jócsajának. Sőt, ki tudja, az is elképzelhető, hogy egy csodálatos barátság kezdetének lehettünk szemtanúi."