Szinetár Dóra azért nem vállal több közös fellépést Bereczki Zoltánnal, mert nem akar a Korda házaspár sorsára jutni, legalábbis ezzel indokolta döntését a TV2 reggeli műsorában:

„Bár nagyon szeretem és tisztelem Kordáékat, nem szeretnénk úgy végezni, mint ők. Szeretnék én önálló Balázs Kláriként is létezni..." - mondta a Mokkában, és ezt a kijelentését igencsak rossz néven vette az énekes és felesége, írja a Bors.

„Szerintem Szinetár Dóra nem ezt akarta mondani, rosszul fejezte ki magát. Pontosan milyen szempontból nem akar a sorunkra jutni? Az életben, amiben 34 éve boldogan együtt ­vagyunk? A sikerben, hogy az 55. jubileumi évben is húsz telt házas koncertet adtunk? Hogy harmincötször léptünk fel csak az USA-ban, harmincötször Kanadában, tízszer Ausztráliában, és a világ minden pontján koncerteztünk már együtt? Vagy nem akar olyan szegény lenni, mint mi, akiknek házuk, szállodájuk, pókerklubjaik vannak? Félreértést gyanítok, nem hiszem, hogy ezt ne akarná" - elmélkedett sértődötten Korda György a lap megkeresésére. 

„Szerintem Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt. Kívánom, hogy ne legyen igazam" - tette hozzá.

Szinetár Dóra nem kívánta kommentálni az ügyet.