18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

100 napig nem verte ki a hős férfi

2014.07.24. 12:37

Április 5-én jelentette be Rory Patrick, hogy száz napig nem fog a pöcséhez nyúlni senki, ő maga sem. Nem vállalt se szexet, se önkielégítést a Daily Dot beszámolója szerint. Az emberek nem hittek neki, csak egy újabb bogaras twitterezőt láttak benne. Patrick végül beváltotta ígéretét, és népi hőssé vált. A tündérmesébe illő történet azzal kezdődött, hogy Patrick rájött, a fékevesztett rejszolás nem csökkenti annyira a stresszt, hogy megérje azon stresszelnie, meglesz-e a napi élvezése. Persze a számtalan derék támogató mellett rosszakarók, károgók és egyéb paprikajancsik is megjelentek körötte. Egy jócsaj rúzzsal kikenve üzent neki a Snapchaten, és közben erotikusan mogyorót ropogtatott. Hidegzuhany kellett Patricknek, de megoldotta.

Kalandos útja negyedénél készített egy szelfit is, amin az Éhezők viadalában használt kézjelet, a három feltartott ujjat mutatta (ld. lent), később ezzel a jellel álltak ki mellette az igaz barátok és támogatók. Aztán eljött a nagy nap: a bátor úr megnézte a vb-döntőt, kitakarította a lakást, tornázott és bringázott egyet, ivott pár sört a haverokkal, tisztálkodott, aztán nekiesett. Utólag így idézte fel a katartikus élményt: „Emlékszem, olyan mélyen rázkódtam, ahogy még sohasem, és az egész olyan tombolással folytatódott a befejezés felé, amit a középiskola óta nem éreztem. Az orgazmus legalább 20 percig visszhangzott a szobában". Megérte a várakozás tehát, de nem csak ezért: Patrick megtanulta máshogy levezetni a stresszt, és simán elvállalna a jövőben újabb 100 ilyen napot.