Hatalmas rúgásokkal mutatta meg a jachtján a harci tudását Leonardo DiCaprio a Daily Mail szerint. A jacht jelenleg francia vizeken horgonyoz, mivel a színész nemsokára könyörtelenül nagy jótékonysági partit ad a kiválasztottaknak. Eleve egy modellekkel tűzdelt miami parti után érkezett Franciaországba, így a jachton most nem is voltak nők, csak jóhaverok. 

A gálára amúgy Toni Garrn, DiCaprio modell barátnője is hivatalos, ő egy eléggé sokat mutató zöld ruhában jelent meg az első promóeseményen. Az egyik képen még Robin Thicke-kel is pózolt egy sort. Később maga a színész is megjelent, nagy szakállat növesztett ráadásul. Megjelent még Selena Gomez, Cara Delevingne és Bono is a gálán.

Az igazi nagy bulit amúgy a Domain Bertraud Belieu nevű borászatban tartják, a cél 25 millió dollár (5,7 milliárd forint) összegyűjtése a Föld utolsó vadonjainak védelmére. DiCaprio komoly beszédet is tartott az ügy mellett, mondván a dinoszauruszok pusztulása óta nem volt akkora kihalási hullám a bolygón, mint most. Árverés is volt, egy DiCaprio, Martin Scorsese és Robert De Niro által aláírt Harley-Davidson motort és egy Damien Hirst műalkotást is aukcióra bocsátottak. Ehhez képest a koppenhágai klímakonferencia kezdő vacakolás volt.