„A huszonéves lány kikészült, az autóba menekülve is ordított vele Győzike, rázta a kocsit, verte az ablakot. Az eset után órákon át remegett. Sőt az éjszakát sem volt képes egyedül tölteni. Győzike egyébként az elmúlt hetekben nagyon ki volt készülve, többször viselkedett minősíthetetlenül, ezt a csatornánál nyílt titokként kezelték" – közölte a Borssal egy TV2-s forrás azt követően, hogy az agresszíven viselkedő Gáspár Győzőt kitette az Édes életből a csatorna. Ráadásul Gáspár annyira kikészült, hogy testvére, Zsolt szerint túl sok gyógyszert szedett be, így a fővárosi Merényi Gusztáv Kórház addiktológiai osztályára került.

A Blikk szerint Gáspár azonban a pszichiátrián fekszik, és állítja, ő nem Damu Roland, hogy nőket verjen. „Köztudott, hogy a szüleim kitagadtak, de anyukám csak egy van, szerkesztőt meg hetente változtathatnak. Nem akartam szidni az édesanyámat, sem átkozni. Az más kérdés, hogy nem szeret" – magyarázta zavarosan Gáspár a lap őt meglátogató tudósítójának.

„Két éve és tavaly is feküdtem itt, mert pánikbeteg vagyok. Sem hülye, sem pedig közveszélyes nem vagyok, de ez a nő tényleg kihozott a sodromból azzal, hogy mondjam az anyámra: rohadt szemét. Ordítottam vele, hogyne ordítottam volna, ezt elismerem. De egy ujjal sem nyúltam hozzá – mondta az új szerkesztőről, akivel állítása szerint kezdettől fogva nem jöttek ki jól. Gáspár szerint más csatorna már meg is kereste őt, felesége Bea pedig elnézést kért mindenkitől férje viselkedéséért: „A környezete tudja, hogyan kell bánni vele ilyenkor, de az a kis fiatal szerkesztő, nem tudta, hogyan kell kezelni". Koltay Tamás, a tévécsatorna kommunikációs vezetője cáfolta Gáspár anyázásra kényszerítését. A Borsnak pedig arra utalt, hogy a Gáspár-szálat kiírhatják az Édes életből, bár a család többi tagja még maradhat, ők nem felelősek Győző tettéért.