A 25 éves louisianai Princess Marks bezárta kocsijába 5 és 7 éves gyerekeit, hogy orális szexben részesíthesse barátját, és az sem zavarta, hogy eközben a gyerekek hisztérikusan zokognak a járműben, tudósít a NyDailnews. A Lake Charles-i helyszínre kiérkező rendőrök igyekeztek megnyugtatni a kicsiket, amíg - körülbelül 15 perc múlva - megérkezett az anyuka is. 

A járőrök kérdéseire elmondta, hogy átült a parkoló túloldalán parkoló barátja kocsijába, hogy leszophassa. Végül ez a tevékenység duplán sikerült, ugyanis letartóztatták, és 5000 dolláros (1,1 millió forint) óvadékért engedék ki. A gyerekeket a család többi tagjának felügyelete alá helyezték.

Ugyanaznap, szintén Lake Charles-ban egy másik nő is a kocsiban hagyta a gyerekeit, igaz ő inkább vásárolgatni ment. A 26 éves Faith D. LaFleur egy 11 hónapos, egy 2 éves és egy 5 éves gyereket hagyott a napra állított kocsiban. A helyszínre kiérkező mentők szabadították ki az izzadt, koszos és éhes kicsiket. LaFleurt is letartóztatták, ő azonban őrizetben is maradt, ugyanis senki nem fizette ki érte a 100.000 dolláros (22,4 millió forint) óvadékot.