horoszkóp

Tökéletesen parodizálja a celebeket

2014.07.31. 09:02 Módosítva: 2014.07.31. 10:19

A Waverider nevű instagramozó fiatalt a napokban nagyon felkapta az internet, és hát nem véletlenül. Azt csinálja ugyanis, hogy beöltözik mindenféle hírességeknek, és élő karikatúrában reprodukálja néhány ikonikus pillanatukat.

Itt fent például Kim Kardashian látható, ez a legutóbbi alkotása, három nap alatt 180 ezer lájk érkezett rá, ami egészen megdöbbentően nagy szám.

Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdte el az egészet, ez ami itt van fent az egyik legelső, egyben talán az egyik legjobb képe is. Katy Perry Teenage dreams című számának klipjéből van a jelenet.

Aztán ahogy gyártotta az ilyen képeket, úgy lett egyre jobb az egész. Most már betegesen részletgazdag paródiákat gyárt. Az új, alaposan kimunkált képekből ez a fenti a kedvencünk, egészen magával ragadó, ahogy megcsinálta a saját vörös szőnyeges bevonulását.

A képeket egy 17 éves srác, Liam Martin készíti, már 1,5 millió követője van Instagramon. A kedvenc hírességei egyébként Miley Cyrus és Ariana Grande. Waverider további képeiért kattintson ide, nem fogja megbánni!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!