„Jemima fogadott, bevezetett az emeleten egy vendégszobába, ahol a franciaágy mellett fel volt állítva egy masszázságy. Nyugodtan öltözzek át, mondta, majd tíz percre kiment. Aztán visszajött, fehérneműben. Ekkor azt hittem, őt kell masszírozni, de csak lefeküdt a franciaágyra azzal, hogy ő csak nézi. Russell ekkor lépett be a szobába, bezárta az ajtót, és lekapcsolta a villanyt, csak egy halvány fény maradt. Kértem, feküdjön az masszázságyra, de azt mondta, a franciaágyon szeretné. Odamentem, erre ő fogdosni kezdett, és egyértelművé tették, hogy teljesen más volt az elgondolásuk, mint amit megbeszéltünk. Ha ezt tudom, nem megyek oda" – mondta a Blikknek a 31 éves Berki Szilvia, aki masszőrként dolgozik Londonban. Elmondása szerint Jemima Khan június elején kereste meg őt, e-mailben egyeztettek a részletekről, az üzletasszony Russell Brand születésnapjára tervezte a masszázst, ajándéknak. A helyszín Khan oxfordshire-i birtoka volt, Berki Szilvia beleegyezett, hogy autót küldjenek érte. Megegyeztek az árban, a masszőr 500 fontot kapott a szolgáltatásaiért.

„Közöltem velük, hogy el akarok menni, mire ők átmentek egy másik szobába, ahol üvölteni kezdtek egymással. Khan aztán bejött, mondta, hogy még maradjak, de én nem akartam. Először nem engedtek el, majd Brand elkezdett taszigálni kifelé, közben elvette a táskámat. Végre a bejárati ajtóhoz értem, de az zárva volt, nem is beszélve arról, hogy egy nagy fehér juhászkutya nézett szembe velem. Végül Russell kinyitotta az ajtót, de a kutya rám ugrott. Nagyon megijedtem. A háztól aztán ugyanaz a sofőr vitt haza, aki értem jött. Próbált megnyugtatni, de ő is Khanéknak dolgozik, sokat nem tehetett."

A Daily Mail információi szerint a Thames Valley Police vizsgálódott az ügyben, de mivel nem volt fizikai kontaktus, és Jemima Khan elnézést kért levélben a félreértésért, a rendőrség ejtette az ügyet július 25-én. A magyar nő ezt nem szeretné annyiban hagyni, panaszt nyújtott be. A Daily Mail úgy tudja, hogy a masszőrnőnek járó 500 fontot (196 457 Ft) kifizették.

Russell Brandnek korábban volt már köze magyar nőhöz, a modellel, Barabás Nikolettel kavart egy ideig.