Taylor Swift magánélete nyitott könyv a világ számára. Rengeteg szerelmét és szakítását nem csak a bulvárlapok címlapjain követhetjük, de dalaiban is rendszeresen elmeséli, épp mi fáj. Nem véletlen hát, hogy a szerelmi ügyekben nagy tapasztalattal rendelkező énekesnőtől kér tanácsot valaki. Az viszont  távolról sem mindennapi, ha egy rajongó szerelmi kérdéseire választ is kap egy világsztártól.

Ez történt ugyanis a minap, mikor Taylornak egy fiatal rajongója elpanaszolta, szereti a szomszéd fiút. A Buzzfeed-en olvasható üzenetben a bölcs tanácsra szomjazó lány elmeséli, a fiúval együtt nőttek fel, és mindig is szerette, annak viszont van egy csini barátnője, és nem viszonozza a lány érzéseit. Ön szerint is jó dal-alapanyag lenne a történet? Igen, Taylor Swift is így érezte, már jó pár évvel ezelőtt, így mondhatjuk, valóságos szakértő a fiatal rajongó által lefestett történetben.

A válasz egyébként koránt sem olyan nyálas és bugyuta, mint azt mondjuk a fenti klip alapján az énekesnőtől vártuk. Nem áltatja a lányt a fiú megszerzésével, csak elmondja, sose bánja, ha szeret. És egyszer majd jön valaki, aki őt is igazán szeretni fogja. Nem tudjuk, ezzel most a rajongóját vagy saját magát vigasztalja, de kicsit azért meghatódtunk.