Úgy tűnik, a Való Világ 6 biszex szereplője végül egy lánnyal alapít családot. Tervezett gyerekről ugyan nem beszélhetünk, de úgy alakult, hogy párja Teó­val közösen neveli fel érkező kisbabáját, írja a Blikk.

„A párom teherbe esett az előző kapcsolatából. Most nagyjából hathetes lehet a magzat, de pontosan mi magunk sem tudjuk, mert csak a napokban megyünk majd az első vizsgálatokra, ahol természetesen én is ott szeretnék lenni –  mondta a lapnak VV Teo, aki szerelme kilétét nem akarja felfedni. Annyit azonban elmondott, hogy mindössze egy hónapja vannak együtt, de már most úgy érzik, ami kettőjük között van, örökké tart majd.

A lány korábban nem rejtette véka alá, mennyire nem kedveli a kisbabákat, és egyelőre el sem tudja képzelni, hogy a jövőben saját gyereke legyen. Ez jól látható volt akkor is, amikor a valóságshow alatt egy héten keresztül egy kisbabát kellett nevelnie. A szerelem azonban megváltoztatta a véleményét.

„Egyértelmű, hogy megtartjuk. Persze az édesapja kicsit hepciáskodik, már a mi kapcsolatunkat sem fogadta valami nagy örömmel. Így pedig, hogy megismerte a terveinket, még inkább akadékoskodó. De valahogy majd csak kialakul a dolog" - nyilatkozta.