Pályatársai is megdöbbentek Bajor Imre halálán. Nehéz szívvel vesznek búcsút a súlyos betegségben elhunyt művésztől.

Bajor Imre ma reggel 9:45-kor hosszú, súlyos betegség után hunyt el. A hírt Dr. Hegedűs László, a család ügyvédje erősítette meg a Velvetnek. A család kérésére egyelőre bővebb információt nem mondhat. A rákkal küzdő humorista egy budapesti kórházban halt meg, 57 éves volt.

Ábel Anita Facebook oldalán írta: Nem tudom elhinni... Isten veled Drága Imre!

Demcsák Zsuzsa szintén a Facebookon búcsúzott: Nem hiszem el! Sírok... Mi mindig csak nevettünk, valahányszor találkoztunk...! Nyugodj békében!

Horváth Ádám rendező, a Szomszédok című teleregény író-rendezője derűs, mindig felkészült, nagy munkabírású művésznek írta le Bajort, akit a Hyppolit című darabban fedezett fel Oli úr szerepére. „Ekkor határoztam el, hogy erre a színészre muszáj kitalálni egy figurát. Így született meg Oli úr, aki a maga furcsaságával együtt nagyon népszerű lett" – mondta Horváth az MTI-nek.

Litkai Gergely, a Dumaszínház főszerkesztője arról szólt, hogy sokat dolgozott együtt a Rádiókabaréban Bajor Imrével, aki nagyszerű komikus volt. „Több generáción áttekintve, hozzá hasonlót nehezen fognak találni" – mondta az MTI-nek.

Hernádi Juditot az RTL Klub Fókusz című műsora szólaltatta meg: Imi egy lovag volt, egy nagyszerű komikus, egy hihetetlen társasági ember, egy nagyszívű, nagylelkű lény.

Kern András is a Fókuszban dicsérte őt: Szédületesen tehetséges volt, édes és jószívű.

Közben az RTL Klub közölte, saját halottjának tekinti a színészt.