Bréking: Máté Krisztina családja visszatér Magyarországra

2014.08.08. 07:52 Módosítva: 2014.08.08. 08:00

A Blikk elérte az Amerikában tartózkodó, talán-emigrált Máté Krisztina-Bárdos András házaspárt, és hát baromira meg fognak lepődni – kimentek, aztán visszajönnek. Bárdos konkrétan ezt mondta a napilapnak: „hosszú távon nem tudom mi lesz, de Anna lányom most lesz elsős, iskolakezdéskor Budapesten vagyunk”.

Bárdos mondott mást is, de azért ezt sem nevezhetnénk kőkemény kiállásnak: „A rendszerváltás óta lényegében egyetlen fontos problémát sem sikerült megoldani. Sem a szegénységet, sem a cigánykérdést, sem az egészségügy, sem az oktatás problémáit. Megértem azokat, akik máshol keresik a boldogságot”. Aztán elsiratta a magyar újságírás színvonalát, majd azon kesergett, hogy néhány évtizede Vitray Tamás, Kudlik Júlia, Hofi voltak a sztárok, ma meg még az RTL Klub is „celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azonkívül, hogy szerepeltek egy műsorban”. Igaz, aztán maga is elismerte, hogy amúgy a feleségével ő is szerepelt a Szombat Esti Lázban.

A tízes skálán másfeles erősségű beszólásra Kolosi Péter programigazgató promócióval reagált – meghívta Bárdost, szerepeljen egy hamarosan induló műsorukban, amelynek csak azért sem írjuk le a nevét.