A Jezebel érintésével érkezett hozzánk a következő, állítólag igaz reddites történet. Vigyázzanak, undorító lesz, és szomorú.

Eszerint amerikai, férfi hősünk kamaszkorában rengeteget maszturbált, de nem volt kedve zsebkendőbe, vagy legrosszabb esetben egy ruhadarabba ejakulálni – ehelyett az lett állandó szokása, hogy a hálószobájában, a szőnyegre verje a farkát. Egyfajta egyszemélyes versenyként fogta fel a dolgot, igyekezett minél távolabbra lőni. Bár a terméket sosem takarította el, állítja, hogy nem látszott meg a szőnyegen. [Soha többé nem megyünk be kamaszfiú hálószobájába.]

14 éves volt ekkor, a család macskája pedig 18, és szegény állat vizelet-visszatartási gondokkal küzdött. Többször a padlóra pisilt, a hősünk szülei pedig – miközben fiuk nyári táborban volt – elhatározták, ellenőrzik, mennyire rossz a helyzet. Vettek hozzá spéci lámpát, végigmentek az összes szőnyegen, és mivel a spermamaradványok ugyanúgy világítottak a fény alatt, mint a macskahúgy, a szülők azt hitték, a macska szanaszét vizelte a szőnyeget. És igen, elvitték állatorvoshoz, és elaltatták szegényt.

A fiú szomorú volt, és nem is értette, hogy került oda annyi pisifolt, hiszen a macska nem szeretett az ő hideg, pinceszinti szobájában lenni, úgyhogy maga is ellenőrizte a dolgokat. Aztán kapcsolt. Körülbelül ötven spermatócsát azonosított a szőnyegen. Azóta is lelkiismeret-furdalása van.