Felháborodott tinik hisztériáznak a Twitteren a hétvégén megrendezett Teen Choice díjátadó miatt, ugyanis szerintük a nyertesek többsége már előre tudta, hogy díjat kap, és különbenis minden meg volt bundázva – írja a Washington Post.

Illetve leginkább azok a netes sztártinik dühöngtek, akik jelöltek voltak, és nem nyertek. A Teen Choice idén ugyanis már egy olyan kategóriát is létrehozott, ahol például Vine-videó készítőkre lehetett szavazni.

A hiszti pedig akkor kezdődött, mikor az egyik Vine-videós srác, Cameron Dallas kiírta Twitterére, hogy milyen vicces, hogy már 6 nappal a szavazás lezárása előtt közölték vele, hogy ő fogja megkapni a díjat. A posztját természetesen törölték.

Aztán azon is hisztiztek egy sort a fiatalok, hogy kiderült, a Fox-nak van némi beleszólása abba, hogy ki kap díjat, és hogy a csatorna végül a négy legtöbb szavazatot kapó jelölt közül választ. Csak hogy ez általában így szokott lenni. A Teen Choice szavazói viszont ezen felháborodtak, mert úgy érzik, ezzek szavazatuk elveszett, és becsapták őket. Szóval óriási a dráma. Mert mi van, ha tényleg Justin Bieber kapta a legtöbb szavazatot, és nem Miley Cyrus?!