Ahogy a múlt héten, most is összeszedtük a hét legfontosabb celebcikkeit, amelyeket a magyar bulvár-hetilapok közöltek. Szikora Róbert testére szinte minden nő vágyik ebben az országban, alighanem ez a hét legsokkolóbb felfedezése.

Best

Gregor Bernadett negyedik esküvőjén mindössze húsz-harminc fő lesz jelen, nagyon titkos helyen, egy parkolóból visznek majd oda mindenkit. Persze. egy ismerős szerint, aki azt is tudni véli, hogy a gyűrűcserénél Gregor József hangja szól majd. 

Nacsa Olivér ízig-vérig klasszikus férfi, legalábbis a barátnője szerint, aki olaszországi nyaralásukban  azt élvezte a legjobban, hogy Nacsa folyton a kívánságait leste. Egyébként nemrég össze is költöztek.

Szabó Erika, a Barátok közt egykori Tildája még mindig lámpalázas, izgult is nagyon, amikor nemrég be kellett ugrania a zsámbéki romtemplomban III. Richárd Annájának szerepébe.

Csisztu Zsuzsa nagyon izgul fia, Krisztián első iskolai napja miatt. Férjével már leosztották, ki miben segít majd a gyereknek. Csisztu nyerte a humán tárgyakat, mert azokban jó.

Geszti Péternek simán beszól a nagyobbik lánya, Sára, ha nincs otthon eleget. 

Ábel Anita és a férje korábban egy gimnáziumba jártak és évfolyamtársak voltak, de aztán tíz évig egyáltalán nem találkoztak.

Bajor Imre márciusban még interjút adott a lapnak. Ebben azt mondta, retteg a haláltól, különösen, amióta elveszítette a szüleit.

Hot!

Ördög Nóra akkor is fog találkozni a családjával (Nánási Pál, Nánási Mici, Nánási Stormborn Vencel), amikor újra dolgozni kezd. Második gyereke Morvai Kendra jósnő szerint állatorvos lesz.

Keresztes Ildikót ötvenedik születésnapján volt férje, Kicska László is felköszöntötte, aminek kölcsönösen örülnek.

Andor Éva hét éve van együtt szerelmével, de nem költöznek össze, mert még nem találta meg a tökéletes közös otthont.

Istenes Bencéről és Tóth Gabiról már megint azt pletykálják, hogy összejöttek, ők még mindig tojnak erre.

Vastag Csabának van egy Balázs nevű öccse is, akivel többször összekeverték már, „ezeket az aranyos sztorikat mindig megbeszéljük egymással, és jókat nevetünk rajtuk".

Szikora Csikidám Róbert állandóan szexuális ajánlatokat kap, gyakran zaklatják rajongói, az sem érdekli őket, hogy sosem kaphatják meg teljesen; van, aki még a nevét is felvette.

Sabrina Boys Boys Boys Salerno szerelmes, és lehet, hogy esküvője lesz.

Story

Bajor Imre fia és lánya hosszú cikkekben búcsúznak az elhunyt színésztől. A jövő heti lapszámot meg lehet venni az utolsó lemezzel, amelyen Bajor Imre énekel.

Péter Szabó Szilvia (Nox) Völgyesi Györggyel, Völgyesi Gabi (Unique) öccsével él, és egy szeretetnyelvet beszélnek, ami örömteli.

Szinetár Dóra édesanyja szójaszószt önt a rizsre, ami különlegessé teszi az ananászos-baconös csirkeételt.

Vujity Tvrtkónak van egy vidéki háza, ahová a családjával jár.

Schmuck Andor és szerelme, Feltűnően Gömbölyű Formákkal Rendelkező Linda néhány napi ismeretség után összeköltöztek; a 22 éves egyetemista "istenien zongorázik".

Muri Enikőt édesanyja 21 évesen szülte (igen, a kedves mama volt annyi), ezért az énekenső szerint "nincsenek köztünk generációs különbségek".

Bakos Piroska híradósnak (Story4) is most született gyereke. Fia lett, Marcell.

Egerszegi Krisztina milliókért sem nyilatkozik bulvárlapoknak, riszpekt.