A magyar kereskedelmi televíziózás történetében talán még sosem látott feltételekkel kínál szerződést Berki Krisztiánnak az RTL Klub. A TV2-n futó Édes életben önmagát talán a legértékesebb hazai celebbé felépítő Berki kilenc számjegyű összeget vihetne haza, amennyiben igent mond a konkurenciának, írja a Bors.

Berki a lap információi szerint nem csak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelhetne, de önálló műsort is kapna. A tárgyalások a Bors szerint már hónapok óta zajlanak, az ügyben meg is keresték a celebet.

„Élő szerződésem van a TV2-vel, tőlük kaptam lehetőséget, amit sosem felejtek majd el. Azt is tudom, hogy a műsor készítőinek közreműködése nélkül nem lehetnék ma az, aki, így nekik is hálával tartozom –  nyilatkozta Berki. „Nagyon megtisztelő, hogy egy másik vezető kereskedelmi csatorna is értékeli, amit csinálok. Szeretném folytatni a megkezdett munkát, tovább építeni magamat és a karrieremet. Jó dolog, hogy egy másik csatorna is elismer, de szeretek a TV2-nél dolgozni."

A Bors az RTL Klubot is megkereste az ügyben, de a csatorna nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta a hírt.