Olyan csodás, hogy az idei MTV Video Music Awards sem telt el egy kis villantás nélkül. Nicki Minaj ráadásul gondoskodott arról is, hogy ne legyen az a villantás olyan kicsi. A színpadon repedt szét rajta a ruha, amit két kezével próbált egyben tartani a produkció alatt – számolt be a People. Amikor pedig nem takargatta magát, kígyós szerkóban énekelte Anaconda című számát.

A 31 éves énekesnő Ariana Grandéval és Jessie J-vel állt színpadra, de amint a közönség elé lépett, az aprócska fekete miniruha cipzárja, vagy varrása adhatta fel a küzdelmet, hogy egyben tartsa az anyagot és végül szétpattant. MInaj nem jött zavarba, alul-fölül, kezével próbálta takarni magát, és egyben tartani a textilt, több-kevesebb sikerrel. Nézze csak, milyen csodás gif készült az eseményről, amit a crushable.com osztott meg a nagyvilággal.

És a ráadás: Nicki Minaj kígyóként feszít. Aprócska, zöld flitteres anyagdarabokba préselte óriási melleit és fenekét, ami a hűllőfestés fölül buggyant ki, és két oldalról is meg kellett támogatni.