A Jezebel újságírója is képtelen napirendre térni egy Ai Hin nevű panda felett, aki hónapokig produkált terhességre mutató jeleket egy kínai pandatenyésztő központban.

A panda gondozóit a terhesség megállapítása után rögtön felcsigázta az új élet reménye, így a leendő pandamamát külön szobába és speciális gondozás alá helyezték. Amikor azonban elérkezett az ellés ideje, és a gondozók élő közvetítést is szerveztek, amin keresztül online is meg lehetett volna teknteni a születés csodáját, az óriáspanda, mintha csak megérezte volna, egyszerűen megszűnt terhesnek lenni, a gondozók pedig rájöttek, hogy a terhességnek titulált jelek mindvégig hamisak voltak, az állat álvemhes volt. 

A gondozók szerint pusztán azért tette mindezt, mert megtanulta, vemhes társai többet kapnak enni, és ő is több bambuszt, gyümölcsöt és simogatást szeretett volna. Egyébként nem ő az első panda a világtörténelemben, aki ilyesmit csinál, rengeteg veszélyeztetett, rezervátumban élő állat produkál álterhességet, sőt, a jelenség embereknél is gyakori, bár a vidám végkifejlet azonban már annál kevésbé.