Több mint egy tucat hírességről került fel vasárnap este az internetre egy csomó egészen személyes fotó. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki/kik, de a sztori szerint feltörték egy rakás celeb Iphone-os internetes biztonsági mentését, és így jutottak a személyes képekhez. A feltöltés óta pedig felrobbannak a fórumok és pletykaoldalak. A Redditen nagyon komolyan dolgoznak azon, hogy ne tűnjenek el a képek, folyamatosan újra és újra megosztják a linkeket, de a képek már ott vannak a 4Chanon is, ahogy például Perez Hiltonnál is, miközben a fórumok moderátorai próbálják törölgetni a képek linkjeit. Különösebben nem nehéz rátalálni a képekre, de azért direkt linket nem adnánk hozzájuk. A Redditen érdemes próbálkozni, a világ egyik legnagyobb médiacégének fóruma nem rejtegeti a képeket, elég a viszonylag primitív Jennifer Lawrence NSFW-re rákeresni, de néhány képet a Celeb rovat főoldaláról is elérni. A kifejezetten Jennifer Lawrence-ről készült képeket gyűjtő rovatban viszont éjfél előtt nem sokkal kiírták, hogy az ide érkező pucér képeket törlik, nem is érdemes feltölteni őket.

A néhány óra alatt közel 1500 hozzászólásosra duzzadt topikot átnézve a legnagyobb fogásnak egyértelműen Jennifer Lawrence tűnik, róla közel egy tucat kép van, ezek alapján az egyébként meglehetősen visszafogottnak tűnő színésznő a telefonja társaságában eléggé szereti a magamutogatást, legalábbis jó sokszor fotóztatja magát pucéron.

Kate Uptontól is loptak el képet, ezen az látható, hogy a nagymellű modell csak egy kapd be kézmozdulattal takarja a mellét.

Az áldozatok között ott van még Kirsten Dunst, akiről topless fotó került elő, McKayla Maronie olimpikon, akiről szintén, valamint Ariana Grande, akiről a fórumozók megállapították, hogy tökéletes segge van. Mondjuk az ellopott képei alapján tényleg elég alaposan meg lehetett szemlélni az énekesnő hátsóját.

A Redditen azon poénkodnak, hogy egyértelműen ma van az internet történetének legjobb napja, esetleg az NSA szivárogtatta ki a képeket, hogy így terelje el a figyelmet valami nagyon nagy gusztustalanságról.

Igazán lelkes internetezők már elkezdték a képeket összehasonlítani az áldozatokról készült hivatalos képekkel, hogy egyező különleges ismertetőjegyeket találjanak, és úgy néz ki, a fotók valódiak. Több hírességet, Például Jennifer Lawrence-t egészen egyértelműen lehet az első ránézésen túl az anyajegyei alapján is azonosítani. Persze, lehet, hogy a világ legnagyszabásúbb photoshopos kamufotó-szivárogtatásán vagyunk túl, de akkor az már tényleg beteges alaposság, hogy minden anyajegyet a helyére raknak.