Míg Liptai Claudia bármit megvehet magának, addig párja, a szombathelyi színház színésze, Horváth Ákos százezer forintot sem kap havonta színházától, állt elő a hírrel a Bors. Eközben a Blikk azt taglalja, hogy a műsorvezető-színésznő új párja nélkül nyaralt. 

Ismét a bulvármagazinok címlapjára került Liptai Caludia, miután Facebook-oldalán közös képet posztolt új pasijával. Bár a szombathelyi színház színészeszerint boldogok, a lapok máris azt taglalják, hogy vajon a fizetésbeli különbség mennyire fogja megviselni kapcsolatukat. 

A Bors szerint míg a TV2 műsorvezetője a színházban is és a tévénél is főszerepekben csilloghat, szakmai sikereinek csúcsán van, bevétele és életszínvonala pedig jócskán meghaladják a férfiét. A színésznő a főváros legelőkelőbb Michelin-csillagos éttermeiben ebédelhet és vacsorázhat is akár, készenléti díjat kap az anyacsatornájától, vagyis akkor is több százezres a bevétele, amikor semmit nem csinál mondjuk nyáron, addig szerelme a szombathelyi színházban nem főszerepeket kap, és egyébként sem túl sokat.