Bár a színésznő azt szerette volna, ha egyszer meghal, szerettei próbálják őt a legkisebb felhajtás közepette eltemetni, február óta nem lehetett tudni, mi történt Csala Zsuzsa hamvaival, írja a Bors.

A lap kiderítette, hogy a népszerű komika urnája szintén elhunyt nővére fiának lakásában van, de senki nem érti, miért nem helyezik azt végső nyughelyére. Csala Csilla, a színésznő egyetlen élő tertvére nyilatkozott a Borsnak.

„Van egy családi sírunk, itt, Dunaalmáson, amit még a nagyapám építtetett, ő került bele először, utána pedig a nagymamám. Tizenketten nyugszanak már benne, az anyukám és a papám is, az ő hamvait Amerikából szállították ide" – mondta az idős asszony, aki már mindkét testvérének nevét rágravíroztatta a családi sírboltra, és türelmesen vár, hogy mikor látogathat ki úgy a temetőbe, hogy már nekik is vihet virágot. „Itt mindenki azt várja, hogy mikor lesz már a temetés, sokan ismerik a családunkat, de a rokonok azt szeretnék, ha szűk, családi körben búcsúztatnák a két elhunytat." 

Terry Black, aki Csala Zsuzsa jó barátja volt, szintén nem érti miért nem temették még el a színésznőt.

„Nem tudom elhinni, hogy a család nem teljesítette Csala Zsuzsa utolsó kívánságát! Pedig semmilyen anyagi vonzata nem lenne, hogy a család teljesítse, hiszen a kripta kész" – háborgott a lap kérdésére.