Bár a természetesség jobban áll neki, Lady Gaga azért igyekszik minél extrémebb szettben-sminkben megjelenni – és most magához képest egészen visszafogott is volt, amikor lekapták a lesifotósok a Los Angeles-i reptéren. Melltartót mondjuk nem viselt a ruhája alatt az énekesnő, de azt minek is.

Hiába nem akar, Mihalik Enikő akkor is nagyon szexi – ezt bizonyítja az a fotó is, amin a jetlagtől kitekeredve fekszik egy ágyon. A modellt egy instagramos bejegyzése szerint most egy újabb magazin címlapjára fotózták, és bár még nem tudni, melyik lapról van szó, a képek jónak ígérkeznek. Ezért:

És ott van még Charlotte Gainsbourg brit származású francia színésznő: ő a 71. Velencei Filmfesztiválra érkezett az alábbi ruhában, amiből kicsit kilátszik a mellpereme. Mondjuk, sokkal bénább lenne, ha a melltartója lógna ki. 

Nem maradhat ki a poszból Halle Berry sem, akiről augusztus végén készült egy szerencsétlen fotó egy gumicsónakban. És hogy miért szerencsétlen? Mert könnyen lehet, hogy egy keskeny vonalban puncit villantott. Nézzék csak, itt!