Puzsér szerda este osztotta meg Facebook-oldalán, hogy bírósági idézést kapott Hajdú Pétertől:

"Ma bírósági idézést kaptam. Hajdú Péter, a hírhedt fideszes médiaoligarcha kétmillió forintot követel tőlem, mondván: megsértettem a jó hírnevét. Az első tárgyalás jövő csütörtökön lesz. Vagyis kaptam nyolc teljes napot, hogy a terjedelmes periratból felkészüljek. A vádak első látásra nevetségesnek tűnnek. Hajdú valójában nem is engem perel, hanem a személyére vonatkozó szólás és véleménynyilvánítás szabadságát igyekszik felszámolni. Kurva szar világban élnénk, ha egy médiapszichopatáról nem lehetne leírni, hogy médiapszichopata. Kérdés, vajon mennyire számíthat valaki korrekt eljárásra Orbán bíróságától, ha egy ügy úgy kezdődik, hogy az alperesnek és ügyvédjének egy bő hetünk van arra, hogy a védekezést megalapozzák. Szerencse, hogy ma délelőtt otthon voltam, mert pénteknél előbb nem lett volna időm elmenni a postára. Érdeklődve, de illúziók nélkül várom, hogy miként fest testközelből a magyar igazságszolgáltatás."

Hajdú Péter eközben a Facebookon nem Puzsérral, hanem inkább feleségével, Sarka Katával és a Miskolci sörfesztiválllal foglalkozik.

A Hajdú és Puzsér közti cicaharc egyébként nem most kezdődött, a Frizbi műsorvezetője és a nagy megmondóember már hónapok óta öli egymást a Facebookon.