Bajor Imre özvegye Havas Henriket telefonon kérte számon, miért nyilatkozott a televízióban Imre egészségügyi állapotáról – írja a Bors

Havas Henrik azzal húzta ki a gyufát, hogy a Frizbiben beszélt barátja állapotáról. A színész özvegye, Ildikó ugyanis pereket helyezett kilátásba, ha a továbbiakban bárki bármit nyilatkozik megboldogult párja életével, s legfőképpen a betegségben töltött hónapjaival kapcsolatban. "Én sosem tapasztaltam olyat, hogy annyira jobban lett volna, hogy például le tudott volna menni a medencéjéhez. Bízott benne, hogy így lesz, és azt tervezte velem, ha jobban lesz, lemegyünk és medencézünk, ott beszélgetünk. Sajnos ez nem következett be" – mondta ezzel szemben Havas az adásban.

„Soha többet nem fogok Imrével kapcsolatban nyilatkozni. Ha pedig beszéltem volna Ildikóval, akkor is kettőnk között maradna, hogy mikor és miért váltottunk szót" – mondta Havas az esettel kapcsolatban a Borsnak. Bajor özvegye a megkeresésre egy dolgot leszögezett: arra kérne mindenkit, hagyják békében nyugodni a férjét. És bár nem tagadta, hogy beszélt Havassal, természetesen annak tartalmáról semmit nem árult el.